Skip links

Psihoterapie online

Psihoterapia online se realizează prin intermediu platformei Skype și se desfășoară după aceleași principii și concepte ale psihoterapiei clasice, totodată fiind protejată confidențialitatea Dvs.

Cele mai multe persoane care apelează la psihoterapia online sunt românii stabiliți în străinătate care au optat pentru ca terapia să se desfășoare în limba maternă. A doua categorie de persoane care aleg terapia online sunt acele persoane cu care am urmat un demers terapeutic și s-au relocat în alt țară sau oraș, sau au plecat în delegații și și-au dorit continuare ședințele de terapie la distanță. Motiv pentru care putem să apreciem acest gen de terapie pentru că oferă flexibilitate, confort și siguranță: oriunde te-ai afla, poți să-ți aduci psihoterapeutul mai aproape de tine.

Deși există foarte multe avantaje ale psihoterapiei online, este important de menționat faptul că aceasta presupune și anumite limitări datorită faptului că nu există proximitate fizică, motiv pentru care nu este indicată în cazul persoanelor cu tendițe suicidale, tulburări psihotice, depresie majoră sau tulburări grave de personalitate.

Există numeroase studii și cercetări care dovedesc eficiența terapiei online, motiv pentru care m-am licențiat în DEPRETER (psihoterapia științifică a depresiei) și PAXonline (psihoterapia științifică a anxietății), platforme psihologice cu care lucrez de ceva vreme.

Așadar, dacă optați pentru psihoterapie online este necesar să mă contactați la numărul de telefon 0040730304151 pentru a începe demararea programarii Dvs. Este necesar să semnați acordul de confidențialitate și normele GDPR privind protecția datelor cu caracter personal, formulare pe care le primiți la adresa de e-mail sau poze pe Whatsapp. După ce le semnați, veți primi factura aferentă primei ședințe de psohoterapie, iar după confirmarea plății se stabilește programarea.

Mă bucur că pot să îți fiu de ajutor!